جانشین قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده خوزستان : روسای شعب بانک ها برای پرداخت خسارت همکاری نمی کنند
جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان گفت: روسای شعب بانک های عامل در پرداخت خسارت مناطق سیل زده همکاری مناسبی ندارند که موحب اعتراض همه فرمانداران شده است.
به گزارش ایرنا، کیامرث حاجی زاده در ششمین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان افزود: این در حالی است که دستور العمل همکاری نیز به آنها ابلاغ شده است.
وی در ادامه با گلایه نسبت به عقب بودن از پرداخت خسارات کشاورزان سیل زده بیان کرد: جهاد کشاورزی خوزستان با وجود اینکه در بحث پرونده سازی و پرونده گیری جهش داشته اما در پرداخت خسارات عقب است و باید به جد این موضوع پیگیری شود.
وی ادامه داد: در حوزه پرداخت تسهیلات به کشاورزان نیز، جهاد کشاورزی باید کشاورزان را به بانکها معرفی کند و بانک کشاورزی نسبت به پرداخت خسارت به آنها، با اولویت بندی در مناطق سیل زده اقدام کند.
وی با تاکید بر توجه دستگاههای اجرایی به اولویت بندی اقدامات قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده افزود: استاندار خوزستان، اولویت قرارگاه بازسازی و نوسازی خوزستان را تخلیه آب و آماده کردن زمین های کشاورزی برای کشتهای تابستانه قرار داده که باید این مهم مورد توجه واقع شود.
حاجی زاده با اشاره به تخلیه آب از مناطق سیل زده و زمین های کشاورزی مانند شوش، شعیبیه، بخش مرکزی اهواز، اسماعیلیه، باوی، اهواز و … توضیح داد: در مناطقی مانند سوسنگرد به دلیل پایین بودن سطح زمین و ترمیم نشدن سیل بندها و فیوز پلاگ شاکریه مقداری آب در زمین های کشاورزی مانده بود که پس از برگزاری نشستی با شورای تامین، قرارگاهی فرعی برای دشت آزادگان و هویزه تشکیل شد و ۲۱۰ دستگاه ماشین آلات از دستگاههای مختلف در منطقه مستقر شد.
وی گفت: هم اکنون ۴۰ هزار هکتار از زمین های دشت آزادگان و هویزه ۳۲ هزار هکتار از زیر آب خارج شده است.
جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان با اشاره به وضعیت دایک مرزی نیز بیان کرد: در زمان سیل به منظور نجات شهرهای پایین دست دایک مرزی از چند نقطه شکسته یا تخریب شد لذا هم اکنون برنامه ریزی برای ترمیم و بستن دایک ضروری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان نیز با بیان اینکه تلاش میشود تا پایان تیر امسال نسبت به جبران خسارت واحدهای تولیدی در خوزستان اقدام شود گفت: برخی از واحدهای صنعتی به دلیل آبگرفتگی در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز و قطع بودن راه ارتباطی به صورت غیر مستقیم از سیلاب خسارت دیدند.
نورا… حسن زاده افزود: برخی واحدها نیز با وجود اینکه آب وارد واحد صنعتی آنها نشد اما امکان فعالیت نداشته اند.
وی ادامه داد: برخی واحدهای تولیدی هم به دلیل نبود مواد اولیه با توجه به مشکلات سیلاب امکان تولید نداشتند و در این زمینه دچار خسارت شدند. حسن زاده گفت: به منظور رسیدگی به مشکلات این واحدهای صنعتی کارگروهی برای پایش مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی تشکیل شده که در آن خسارت همه واحدهایی که مستقیم دچار خسارت شدهاند بررسی و میزان خسارت آنها برآورد شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: واحدهایی که در حوزه میراث فرهنگی نیز دچار مشکل شدهاند باید از سوی این مجموعه میزان خسارتها اعلام شود زیرا آمار اعلام شده با واقعیتها اندکی متفاوت بوده است.
اوایل فروردین امسال به دلیل طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه سیلاب در مناطق حاشیه ای این رودخانه ها جاری شد.
بر اساس گزارش هلال احمر خوزستان ۲۱ شهرستان خوزستان در فروردین امسال دچار سیلاب و آبگرفتگی شدند و در جریان این سیلاب به ۲۵۰ هزار نفر امدادرسانی شد.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .