رئیس سازمان صمت خوزستان : اکثر سرمایههای ملی خرج دیگر استانها میشود
- دوشنبه 31 تیر 1398 3:41
- خبری, عناوین روز
- 240075
- ثبت نظر
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با انتقاد به کمرنگ بودن نقش ایمیدرو در استان گفت: مدیریت بسیاری از شرکتهای فولادی خوزستان در خارج از استان قرار دارد و امیدواریم ایمیدرو به این مسئله ورود کند.
به گزارش تسنیم ، امیرحسین نظری در مراسم روز صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک در خوزستان اظهار داشت: امروز در بخش محصولات فولادی یکی از استانهای رتبهدار کشور با ظرفیت تولید ۹ میلیون تن فولاد هستیم.
وی افزود: در این بخش ۲۰ هزار نفر اشتغال مستقیم وجود دارد اما این واحدها وضعیت خوبی نداشته و برای برطرف کردن مشکلات آنها از ایمیدرو درخواست کمک داریم.
رئیس سازمان صمت خوزستان گفت: گروه ملی صنعتی فولاد ایران با ظرفیت یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن تولید فولاد متاسفانه در سال ۹۷ شاهد ۷ هزار تن تولید بود، این شرکت قابلیت اشتغال برای ۳ هزار نفر و ارتزاق ۱۲ هزار نفر را دارد.
وی عنوان کرد: برخی اوقات دیده میشود بسیاری از سرمایههای ملی به نقاط دیگر کشور برده میشود تا یک واحد تولیدی مانند گروه ملی احداث شود در حالی که این ظرفیت در خوزستان وجود دارد اما از آن استفاده نمیشود. نظری با اشاره به مشکلات فولادسازان خوزستان، تصریح کرد: در بخش فولادسازی مشکل عمده ما این است که مالکان واحدها عمدتا در تهران هستند و تصمیمات آنها به صورت متمرکز در تهران انجام میشود به همین دلیل دست استان در دخالت این بخشها کوتاه است. وی با ابراز گلهمندی از سازمان ایمیدرو، عنوان کرد: از سازمان ایمیدرو گلهمند هستیم زیرا این سازمان نقش خود را در استان خوزستان به خوبی ایفا نمیکند و ما به تناسب دیگر استانها شاهد حضور این سازمان در خوزستان نیستیم.
رئیس سازمان صمت درباره وضعیت نامناسب شرکتهای فولادی در خوزستان گفت: اکنون فقط ۲۵ درصد واحدهای فولادسازی استان خوزستان بهکارگیری شده و ۷۵ درصد آنها بر روی زمین مانده است در واقع خون واحدهای صنعتی ما با توجه به وضعیت اقتصادی روز به روز کمتر میشود بنابراین صنعت استان خوزستان نیاز به خون تازه دارد.
وی افزود: نسخه اقتصادی برای خوزستان باید متفاوت با سایر استانها باشد زیرا حال صنعت در خوزستان خوب نیست هر چند که تلاش مجموعه مدیریتی استان در جهت کمک به واحدهای صنعتی است.
نظری بیان داشت: ستاد تسهیل استان نزدیک به ۲۰۱ جلسه در سال گذشته برای رسیدگی به واحدهای صنعتی برگزار کرده که فقط ۵۰ درصد مصوبات آن تاکنون محقق شده است.
وی با اشاره به وضعیت سرمایهگذاری استان گفت: امروز نزدیک به ۲ هزار جواز تاسیس داریم که اگر ۵۰ درصد آنها فعال شود و تسهیلات دریافت کنند حدود ۹۰ هزار استغالزایی مستقیم به دنبال دارند.
رئیس سازمان صمت خوزستان با بیان اینکه در بحث صادرات انتظار داریم مشکلات به صورت کارشناسی شده واکاوی شوند، افزود: امروز بسیاری از واحدهای تولیدی در وارد کردن مواد اولیه و ترخیص آنها نیز مشکلات جدی دارند، واحدهای تولیدی تکاوران جبهه اقتصادی هستند و نباید در شرایط تحریم آنها را از داخل نیز تحت فشار قرار داد.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .