رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۳ اهواز : آمار بازماندگان از تحصیل در خوزستان مخدوش است
- شنبه 12 مرداد 1398 3:26
- خبری, عناوین روز
- 347295
- ثبت نظر
رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۳ اهواز با بیان اینکه آمار درستی از کودکان بازمانده از تحصیل وجود ندارد، گفت: آمارهای بازماندگان از تحصیل در خوزستان مخدوش است و باید راستی آزمایی شود.
به گزارش ایرنا اسکندر آرامی در نشست کارگروه انسداد مبادی بیسوادی اهواز در سالن اجتماعات فرمانداری، اظهار داشت: ثبت احوال آماری از کودکان بازمانده از تحصیل به نواحی آموزش و پرورش ارائه داده که بر اساس بررسی ها این آمار صحت ندارد، به طور مثال از ۶۵ کودک بازمانده از تحصیل که به ناحیه ۳ اعلام شده تنها سه نفر به این ناحیه مربوط است.
وی افزود: برخی از افراد که در آمارها به عنوان کودک بازمانده از تحصیل قید شده اند، فوت و یا ازدواج کرده اند و یا در سن تحصیل نیستند.
آرامی با تاکید بر بررسی دلایل بازماندگی از تحصیل در هر مقطع، گفت: آمارهایی از حضور نیافتن کودکان در پیش دبستانی در روستاها نیز وجود دارد که در ناحیه ۳ اهواز (تنها ناحیه بدون روستا در اهواز) تعداد آنها اندک است.
وی با اشاره به اینکه اغلب بازماندگان از تحصیل را دختران تشکیل می دهد، اضافه کرد: امور بانوان طرحی در زمینه بررسی علت های بازماندگی از تحصیل این دختران آغاز کرده است.
آرامی مهم ترین عامل بازدارندگی از تحصیل را فقر دانست و گفت: پارادوکس های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد نیز از دیگر عوامل بازماندگی از تحصیل کودکان هستند.
وی با اشاره به خطاهای آمار بازماندگان از تحصیل اظهار داشت: آموزش و پرورش به عنوان مجری، امکان استخراج آمار این افراد را ندارد و دستگاه هایی همچون اداره زندان ها و کمیته امداد نیز باید همکاری کنند.
معاون آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز همچنین با بیان اینکه کودکان کار بخشی از بازماندگان تحصیلی هستند، گفت: برای بازگشت کودکان کار به مدرسه مبلغی به خانواده ها پیشنهاد شده اما درآمد ماهانه کودکان کار از مبلغ پیشنهادی آموزش و پرورش بیشتر است، که با توجه به نیازهای مالی خانواده این پیشنهاد را نپذیرفتند.
باقر رزمی تصریح کرد: ۱۲ سال است که هیچگونه سرانه ای اختصاص داده نشده و مدارس با چند صد دانش آموز برای تامین هزینه ها به کمک نیاز دارند.
وی افزود: پارسال ۱۲۸ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شده که امسال تعداد آنها به ۲۷ نفر (۱۱ پسر و ۱۶ دختر) رسیده است.
رزمی با اشاره به وجود ۳۸ دبستان روستایی در این ناحیه، افزود: عامل اصلی در بازماندن کودکان از تحصیل فقر است، به طوری که در محله ملاشیه از مناطق کم برخوردار اهواز، بیش از ۸۰ درصد سرپرستان خانواده بیکار هستند، اعتیاد، طلاق و نگاه فرهنگی به ویژه به تحصیل دختران نیز از عوامل دیگر بازماندگی از تحصیل هستند.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .