نماینده مردم شادگان : سیلاب زمین‌های کشاورزی را قلیایی کرده است

نماینده مردم شادگان : سیلاب زمین‌های کشاورزی را قلیایی کرده است

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی، وضعیت آب شرب و کشاورزی شهرستان شادگان را نگران کننده دانست و گفت: حیات ۳.۵ میلیون اصله نخل در خطر نابودی قرار دارد.
مجید ناصری‌نژاد در گفت‌وگو با خانه ملت، در رابطه با کمبود آب شرب در شهرستان شادگان و شهر‌های همجوار، گفت: کمبود آب شرب و کشاورزی در بسیاری شهر‌ها استان خوزستان به خصوص شهرستان شادگان، بسیار نگران کننده است، به نحوی که دیگر نمی‌دانیم باید چگونه به مسئولان اعلام کنیم.
نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه استان خوزستان در سال‌های اخیر همواره گرفتار کم آبی و خشک‌سالی بوده است، افزود: علی رغم اینکه امسال بارندگی‌های بسیار خوبی را در سطح کشور شاهد بودیم، به دلیل مدیریت نامناسب بخش زیادی از منابع آبی را از دست دادیم.
ناصری‌نژاد با اعلام اینکه حیات شهرستان شادگان وابسته به کشاورزی است، تصریح کرد: بیش از ۳٫۵ میلیون اصله نخل و زمین‌های وسیع کشاورزی که در قسمت انتهایی حوزه مارون قرار دارند که در اثر سوء مدیریت و عدم توزیع عادلانه آب، با مشکلات بسیار زیادی مواجه شده و درحال خشک شدن هستند. از طرفی بیش از نیمی از تالاب شادگان نیز به دلیل کمبود آب، خشک شده و در وضعیت نگران کننده‌ای قرار گرفته است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، وضعیت آب شهرستان شادگان را بحرانی دانست و اظهار کرد: در سال‌های اخیر برای رفع مشکلات مردم و تامین آب شرب منطقه پیگیری‌های بسیار زیادی داشتیم و بارها در این خصوص با استاندار، وزیر نیرو، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی جلسه گذاشته‌ایم، اما تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نشده است.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، با بیان اینکه بسیاری از روستاهای شهرستان شادگان در این ماه‌های گرم سال آب شرب ندارند، گفت: از مدیران و مسئولان مربوطه بارها درخواست کمک کردیم چرا که مردم شهرستان با مشکلات زیادی رو برو هستند، اما متاسفانه حساسیتی نسبت به وضع بحرانی آب در مدیران به وجود نیامده است. نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از عدم تحقق وعده‌های رئیس جمهور برای پرداخت خسارات ناشی از سیل، افزود: متاسفانه وعده‌های رئیس جمهور برای پرداخت خسارت کشاورزان خسارت دیده در سیل اخیر محقق نشده است، البته اعتباراتی به بانک‌های منطقه داده شده، اما بانک‌ها به دلایل و بهانه‌های مختلف از پرداخت خسارت کشاورزان طفره می‌روند.
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان، با تاکید بر اینکه اقدامات خوبی در حوزه بازسازی مناطق سیل زده انجام شده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی در خصوص بازسازی زمین‌های کشاورزی، خانه‌ها و راه‌های مواصلاتی انجام شده است، اما نسبت به میزان خسارات وارد شده بسیار ناچیز است. از طرفی نمک‌هایی که به همراه سیل وارد زمین‌های کشاورزی شده است، اراضی را قلیایی کرده و مشکلات بسیار زیادی برای مردم به وجود آورده است.

درباره نویسنده

7522مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

طراحی شده توسط هاست لاین