مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان : کمبود نیروی انسانی باعث سرقت اموال مدارس شده است
- دوشنبه 11 آذر 1398 5:23
- خبری, عناوین روز
- 268835
- ثبت نظر
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه مهاجرت فرهنگیان در خوزستان تراز منفی دارد، گفت: خروج فرهنگیان با سابقه از استان به آموزش و پرورش صدمه وارد میکند.
کوروش مودت در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان که آذرماه در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: سه محور اصلی نیروی انسانی، اجرای عدالت آموزشی و فضای آموزشی با حمایت وزارت آموزش و پرورش پیگیری شدند. وزیر دستور تشکیل کارگروهی ویژه برای استان داد تا بتوان شاخصهای آموزش و پرورش را ارتقا داد. بنا شده است که مشاور علمی در بحث کمبود فضای آموزشی و کمبود نیروی انسانی در استان، در نظر گرفته شود.
وی افزود: کمبود نیروی انسانی هم در زمینه خدماتی و هم آموزشی وجود دارد. اما با این حال هیچ کلاس درسِ بدون معلمی وجود ندارد و کمبود ۶ هزار نیروی انسانی با به کارگیری نیرویهای حق التدریسی و دو نوبته کردن مدارس، جبران شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: جبران کمبود نیروی انسانی به صورت خرید خدمات آموزشی، ساعتی و جذب نیروی انسانی خواهد بود. در آموزش و پرورش استان باید حدود ۴ هزار و ۲۶۹ نیروی خدماتی وجود داشته باشد اما هم اکنون ۲ هزار و ۹۶۵ نیروی خدماتی وجود دارد که باید افزایش یابد. کمبود نیروی انسانی باعث شده است بخشی از اموال مدارس، به سرقت بروند.
مودت ادامه داد: تراز استان در نقل و انتقالات منفی است، لذا نمیتوان از نقل و انتقالات نیروی مورد نیاز را تامین کرد و باید از دانشگاه فرهنگیان و نیروی حقالتدریسی استفاده کرد. مهاجرت فرهنگیان در استان خوزستان تراز منفی دارد و خروج معلمان و فرهنگیان با سابقه به آموزش و پرورش استان صدمات جبران ناپذیری وارد میکند.
همچنین محمدرضا کرمنیا، معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: از آن جایی که هدف از اجرای مهارت و برونسپاری، توسعه مشارکت در آموزشهای کار و دانش و همگام نمودن نظام آموزشی با تحولات ناشی از پیشرفت علم و فناوری است، نیاز به افراد ماهر احساس میشود و باعث شده آموزش و پرورش با بهرهگیری از شیوههای برون سپاری، نیرونی انسانی را تامین کند.
وی افزود: کار و دانش با تصویب نظام آموزش با هدف اینکه نیروی انسانی ماهر را تربیت کند، در سال ۶۹ به وجود آمد. شاخه کار و دانش، کانون و محل مشارکت دستگاههایی است که دارای امکانات آموزشی و مرتبط با آموزش و پرورش هستند.
کرمنیا ادامه داد: آموزش متوسطه دوره دوم شامل سه شاخه کار و دانش، نظری و فنی و حرفهای است. کار و دانش به دو شکل ارائه میشود؛ یک نوع آن در هنرستانها و نوع دوم به صورت برون سپاری و استفاده از امکانات و خدمات آموزشی دستگاههای دولتی و غیردولتی است. در حوزه کار و دانش بیش از ۱۶۰ رشته وجود دارد که در چهار زمینه خدمات، هنر، صنعت و کشاورزی در حال فعالیت است.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان در پایان گفت: در حوزه کار و دانش ۳۶ هزار و ۷۰۰ هنرجو در ۲۸۰ هنرستان تحصیل میکنند. از این تعداد ۳ هزار و ۷۰۰ دانشآموز به روش برونسپاری در حال آموزش هستند. از سال ۹۶ تا امروز تعداد برونسپاری را در استان به دو برابر رساندیم.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .