کمترین پوشش بیمه ای در استان های جنوبی است ؛ ۲ هزار روستای خوزستان خالی از سکنه شده است
- شنبه 21 دی 1398 6:13
- خبری, عناوین روز
- 323282
- ثبت نظر
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: از ۶ هزار روستای خوزستان، ۲ هزار روستا خالی از سکنه است که با ایجاد شغل و پوشش بیمه ای میتوان از مهاجرت آنها به شهر و افزایش حاشیه نشینی جلوگیری کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، جلسه شورای هماهنگی مدیران کل حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور علی شیرکانی معاون وزیر و مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و همچنین ارسلان غمگین مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان و دیگر مدیران این حوزه برگزار شد.
علی شیرکانی، در این جلسه اظهار کرد: یکی از فاکتورهای مهم در بررسی استانهای موفق در جذب بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، هماهنگی، مطالبهگری، صمیمیت و انسجام اعضای شورای هماهنگی مدیران و مردم با یکدیگر است.
وی افزود: متاسفانه در استان های جنوبی کشور کمترین پوشش بیمه ای را داریم که نشان از عدم هماهنگی و انسجام بین آنها است، باید آینده نگر بود و آینده نگری را به مردم آموزش داد.
شیرکانی تصریح کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یک صندوق خُرد است که آفتش افزایش نیروی انسانی، هزینه ها و پشتیبانی های مالی است. باید از دستگاه های دیگر و برون سپاری ها برای انجام کارها کمک گرفت.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در خوزستان، ۲ هزار روستای خالی از سکنه وجود دارد، عنوان کرد: خوزستان ۶ هزار روستا دارد که تنها در ۴ هزار روستای آن حیات جریان دارد. ممکن است در این تعداد روستای خالی از سکنه همه امکانات رفاهی وجود داشته باشد، اما در آنها حیات جریان ندارد.
وی تاکید کرد: باید برای ایجاد حیات در روستاها شغل ایجاد کنیم تا فرد روستایی به جای مهاجرت به شهر به آینده امید پیدا کند و از دوران کهولت و پیری در روستا هراسی نداشته باشد.
مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییانو عشایر کشور، بیان کرد: یکی از عواملی که میتواند در زنده ماندن روستا ها و ماندگاری روستاییان در آنجا مؤثر باشد، بیمه است. بیمه کمک خرجی است که یک روستایی میتواند زندگی خود را در دوران سالمندی بهتر اداره کند.
در ادامه جلسه هم اندیشی مدیران حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد تا قبل از پایان سال، همایشی به منظور آشنایی روستاییان با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، در شهر اندیکا که ۵۹۹ روستا دارد، برگزار شود.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .