بعد از گذشت ۱۱ ماه از سیلاب ؛ ۴۰ خانوار روستایی حمیدیه هنوز در کانکس زندگی میکنند
- دوشنبه 14 بهمن 1398 5:37
- خبری, عناوین روز
- 236844
- ثبت نظر
نماینده خوزستان در شورای عالی استانها با بحرانی توصیف کردن وضعیت زندگی اهالی منطقه “خسرج” از توابع شهرستان حمیدیه بعد از سیل امسال گفت: هنوز ۴۰ خانوار از روستای سلجه حمدان در کانکس زندگی میکنند و جاده این منطقه بازسازی نشده است. سید محسن موسوی زاده با اشاره به اینکه راه ارتباطی منطقه “خسرج” از توابع شهرستان حمیدیه با ۲۲ روستا و جمعیتی بالغ بر ۱۵ هزار نفر بیشترین آسیب را در سیل اوایل سال ۹۸ متحمل شد، اظهار داشت: مردم منطقه برای ایمن ماندن از خطر سیل اوایل امسال به جنگل های منطقه پناه بردند و حدود ۲ ماه گرما را با کمترین امکانات سپری کردند و هنوز با مشکلات عدیده بعد از سیل دست و پنجه نرم میکنند.
موسوی زاده افزود: مسئولان استانی در زمینه بازسازی مسکن و مدارس ویران شده اقداماتی انجام داده اند اما مسیر کم عرض و ۴۵ کیلومتری منطقه “خسرج” که در سیل اوایل سال جاری به شدت آسیب دیده هنوز ترمیم و بازسازی نشده و دو سه کیلومتری هم که ترمیم شده غیر استاندارد با عرض کمتر از مسیر اول بسیار خطرآفرین شده است. وی در ادامه با اشاره به مشکلات یکی از روستاهای منطقه “خسرج” به نام سلجه حمدان با ۴۰ خانوار همچنان مردم در کانکسهای فلزی زندگی میکنند، افزود: این مردم دیگر طاقت زندگی در داخل کانکس آن هم با توجه به سرمای این روزها و چند وقت دیگر گرمای بالای ۵۰ درجه را ندارند. مسئولان به فکر چاره ای برای احداث مسکن این مردم باشند. نماینده خوزستان در شورای عالی استان ادامه داد: مردم “خسرج” به دلیل نبود پل ارتباطی بر روی رودخانه کرخه مجبورند برای تردد به شهرستان اهواز به جای مسیر ۴۵ کیلومتری ۶۰ کیلومتر را طی کنند. اگر مسئولان نسبت به احداث پل بر روی رودخانه کرخه اقدام کنند مسیر تردد اهالی بومی به اهواز ۳۰ کیلومتر و نسبت به شهر شوش حدود هشتادکیلومتر کاهش خواهد یافت. موسوی زاده اضافه کرد: از مسئولان کشوری و استانی مصرانه خواستاریم به درد مردم این منطقه برسند و نسبت به تعریض و بازسازی مسیر و همچنین احداث پل بر روی رودخانه کرخه که برای تردد مردم حیاتی است، اقدام کنند.
نماینده خوزستان در شورای عالی استان ها با اشاره به پتانسیل کشاورزی و گردشگری منطقه با توجه به زمینهای حاصلخیر و برداشت سالانه هزاران تن گندم و صیفی جات که راهی بازارهای داخل و خارج استان میشود، افزود: علاوه بر این نعمتها وجود جنگلهای زیبا و چشم نواز و تپههای سرسبز در طول غرب مسیر خسرج چشم هر ببینده ای را به خود جلب میکند و تفرجگاه طبیعی بسیار ارزشمندی را به خصوص در فصل زمستان و بهار ایجاد کرده و توانایی و پتانسیل جذب روزانه هزاران گردشگر را دارد که میتواند باعث درآمدزایی و بهبود شرایط زندگی مردم منطقه شود.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .