معاون استاندار خوزستان : ۷۰۰ روستا آب آشامیدنی ندارند
- چهارشنبه 5 شهریور 1399 6:46
- خبری, عناوین روز
- 288074
- ثبت نظر
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به تامین برق استان گفت: طبق آمار، وضعیت هم از نظر دقایق خاموشی برای هر مصرفکننده و هم بابت کیفیت برق بهبود پیدا کرده است اما همچنان مشکلات باقی مانده است که اگر پروژههای مورد نظر اجرا شوند، در دو سه سال آینده امیدواریم که در خوزستان قطعی و مشکلات مستمر برق نداشته باشیم.
فاضل عبیات اظهار کرد: کار عمرانی در خوزستان وسیع است؛ نیازهای عمرانی در خوزستان زیاد است و پیچیدگیهای مختلفی دارد. در حوزههای مختلف وضعیت به این گونه است؛ به طور مثال تقاضای برق در خوزستان ۱۵ برابر برخی استانها است.
وی افزود: با توجه به بار ترافیکی در حوزه راههای خوزستان، در زمینه تردد در رتبه دوم یا سوم در کشور هستیم اما وضعیت راههای خوزستان در رتبه ۱۵ تا ۱۶ است. در زمینه آب و فاضلاب، ریزشی بودن زمین و جلگهای بودن، خوزستان پیچیدگیهای خاص خود را دارد بنابراین با وجود انجام اقدامات خوب، همچنان مشکلات پابرجا هستند و تا رسیدن به وضعیت مطلوب، فاصله داریم.
عبیات در خصوص وضعیت تامین برق در خوزستان گفت: در مراحل مختلف تولید، ایجاد خطوط انتقال و شبکههای توزیع برق انجام شده است به گونهای که در سالهای گذشته از ساعات پیک مصرف در خوزستان بدون خاموشی طولانی مدت عبور کردیم.
وی افزود: ۱۱ مردادماه امسال دما و رطوبت بالایی در خوزستان داشتیم و توان مصرفی به ۸۵۲۰ مگاوات رسید که در مقابل استانهای دیگر ۲۰ برابر بود اما عبور از این وضعیت بدون مشکلات جدی و ماندگار، نشان از اصلاحات در تولید برق بوده است.
عبیات در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص وضعیت آبرسانی به غیزانیه، تصریح کرد: در غیزانیه ۸۵ روستا داریم؛ این بخش، وسیعترین بخش روستایی در کشور است بنابراین زمانی که مساحتی به این وسعت باشد، اجرای شبکههای انتقال و توزیع آب روستاها نیز هزینهبر و زمانبر است.
وی گفت: خط انتقال آب غیزانیه از قبل وجود داشت اما فرسوده بود و نشتی زیادی در مسیر داشته است بنابراین در این راستا از سال ۹۷ اجرای پروژهای آغاز شده بود. این خط، از تاسیسات شیبان به صفیره در حال احداث بود و انتظار میرفت در ابتدای سال جاری به پایان برسد که در خردادماه به بهرهبرداری رسید.
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان بیان کرد: در حال حاضر میزان آب مخازن بخشی از روستاهای این مسیر به دو تا سه برابر رسیده است یعنی اگر قبلا مخازن ایستگاه روستای نزهه در شبانهروز یک بار پر میشدند اکنون مخزن روزانه دو تا سه بار پر میشود.
وی بیان کرد: در خوزستان ۷۰۰ روستا فاقد آب آشامیدنی و خطوط انتقال هستند اما امسال از نظر آب روستایی، سال خوبی خواهیم داشت.
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان در خصوص وضعیت فاضلاب خوزستان نیز گفت: چالش جدی عمرانی در خوزستان، فاضلاب اهواز است؛ اجرای شبکه فاضلاب اهواز طبق طرح جامع تفصیلی، یکی از کارهای مهم است که باید اولویت اول کارهای عمرانی ما باشد.
عبیات افزود: با توجه به اینکه ۱۵ سال خشکسالی را پشت سر گذاشتهایم، در این مدت مشکلات فاضلاب به گونهای بود که خیلی رو نمیشد اما با وقوع سیلاب سال ۹۸، ضربه جدی به شبکه فاضلاب اهواز وارد شد و حدود ۲۲۰ نقطه ریزشی در اهواز داشتیم و همه شهروندان این نقاط را مشاهده کردند.
وی افزود: تکمیل طرح جامع فاضلاب اهواز در دستور کار است و با پیگیریهای انجام شده و انعکاس مشکلات، با عنایت مقام معظم رهبری و تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی برای تکمیل پروژه شبکه فاضلاب اهواز، اولویتبندیها انجام و طرح جامع فاضلاب اهواز مورد بازنگری شد و تکمیل شبکه طرح جامع فاضلاب اهواز در دستور کار در شرکت آب و فاضلاب است.
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان بیان کرد: پیچیدگیهای کار در بحث فاضلاب زیاد است؛ برای محافظت از رودخانهها و محیط زیست نیز مکلف هستیم که این مساله را در اولویت قرار دهیم.
عبیات تصریح کرد: سیلاب سال ۹۸ کمنظیر بود و وسعت زمینها و تعداد مناطق و همچنین زمان باقی ماندن آب در مناطق در استان خوزستان با همه استانهای دیگر متفاوت بود. همین مساله باعث شد که به منازل روستایی و بعضا شهری آسیبهایی وارد شود.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .