نماینده ولی فقیه در خوزستان: مطالبه اول خوزستان، پایدار کردن سهم ۴ درصدی نفت است/ ما مردم خوزستان برنمی تابیم از نیروهای غیربومی استفاده شود
- جمعه 4 شهریور 1401 15:16
- اخبار استاني, خبری, عناوین روز
- 272898
- ثبت نظر
امام جمعه اهواز گفت: مطالبه اول مردم خوزستان پایدار کردن سهم ۴ درصدی نفت و مطالبه دوم آنها ایجاد ظرفیتهای گوناگون جهت اشتغال خصوصاً در پالایشگاهها و صنایع پایین دستی است.
به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد، امروز در خطبههای نماز جمعه اهواز پیش از آغاز خطبههای نماز خطاب به مردم مطالبهگر حاضر در مصلی برای دیدار با وزیر نفت گفت: آنچه مطالبه شما است در خطبههای دوم از وزیر مطالبه میشود. نماز جمعهای که نتواند مطالبه مردم را به مسئولان منتقل کند، ارزشی ندارد. مطالبات شما در خطبه دوم بیان خواهد شد. وزیر نفت نیز امروز بعد از نماز مطالبات شما را خواهد شنید. ادب و کرامت خوزستانی را به منصه ظهور برسانید. عمده مشکلات استان اشتغال است که مطرح خواهد شد.
موسویفرد با اشاره به برجام، گفت: در این خصوص تفاضایی از مسئولان دارم که به این فرموده خداوند توجه کنند که میفرماید در اوج درگیری و مواجهه با دشمن هرگز سست نشوید. وقتی در میدان جنگ هستید، چه جنگ نظامی و چه اقتصادی و چه فرهنگی بدانید، فشارهای سختی که به شما وارد شده به دشمن شما نیز وارد میشود، منتها یک تفاوت وجود دارد؛ شما یک پشتوانه دارید که خدای متعال است. نباید در مقابل دشمن سرسخت حالت تدافعی بگیرید. حالت تهاجمی در برابر دشمن داشته باشید.
امام جمعه اهواز با بیان اینکه آینده نگری و آینده پژوهی همچنان در برجام مهم است، تاکید کرد: جا دارد متولیان با دعوت از کارشناسان دلسوز و متخصص با آیندهنگری شرایط احیای برجام را شبیهسازی کنند به این معنا که یک مانوری اتفاق بیفتد؛ یعنی شرایط مردم با احیای برجام ظرف چند ماه چگونه میشود؟ مثلا اگر برجام بدون چاره جویی برای منافذ آن احیا شد، آیا ایران میتواند تجارت داشته باشد یا همچنان تنشها افزایش پیدا میکند؟ آمریکا و طرف مقابل باید تضمین بدهند که تحریمها را لغو کنند، نه تنها آنها را لغو کنند بلکه در هیچ شرایطی تحریمی وضع نکنند پاسخ ما به بدعهدی آمریکا باید در حوزه اختیارات ما باشد. وقتی آنها پیمان را نقض میکنند ما باید دست برتر داشته باشیم.
موسویفرد در ادامه مطالبات مردم خوزستان را بیان کرد و گفت: اولین مطالبه مردم خوزستان، پایدار کردن سهم ۴ درصدی نفت است. کجای عالم مرسوم است گاوی را بدوشند اما به خود او علف ندهند؟ خوزستانی که ۶۰ درصد تا ۷۰ درصد منابع کشور را تامین میکند و شیشه عمر کشور است، آیا باید در ردیف محرومترین استانها باشد؟ ما قبول داریم که تمام دولتها در استان ما کار کردند، اما در این دولت انتظار ما انتظار دیگری است. مطالبه اول ما پایدار کردن سهم ۴ درصدی نفت است.
وی ادامه داد: مطالبه دوم مردم خوزستان ایجاد ظرفیتهای گوناگون جهت اشتغال خصوصاً در پالایشگاهها و صنایع پایین دستی است. تبدیل وضعیت تقاضای خیلی از عزیزان است. نکته سوم استفاده از نیروهای بومی است. ما مردم خوزستان برنمی تابیم در حالی که مدیران لایق و کارگران لایق داریم از نیروهای غیربومی استفاده شود. اما باید مهلت داد. امروز آقای وزیر تا آخرین نفر در مصلا خواهد نشست و مطالبات شما را خواهد شنید.
امام جمعه اهواز افزود: نکتهای که مقام معظم رهبری و رئیس جمهور بر آن تاکید دارند جلوگیری از مدیران پروازی است. مردم نمیپسندند در حالی که قیمت هواپیما اینقدر بالا است، مدیرعامل از نیروهای بومی استخدام نشود.
نماینده ولی فقیه در خوزستان در ادامه سخنان خود برخی از دستاوردهای دولت سیزدهم ظرف یک سال گذشته را بیان کرد و گفت: دولت سیزدهم در حالی کار را تحویل گرفت که خزانه کشور خالی بود. روشنایی در دولت کنونی یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم است. در کل کشور در سالهای قبل، زمستانها مشکل گاز داشتیم. امسال این مشکل را نداشتیم. کاهش ۱۸ درصدی تورم، کاهش صفهای طولانی جهت تهیه برخی اقلام غذایی، کنترل نقدینگی، اصلاح رابطه دولت و بانک مرکزی (اینها از زیرساخت هایی است که به زودی اثر خود را در سفره مردم نشان خواهد داد) از جمله این دستاوردها است.
وی با بیان اینکه دولت قبل ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی برای دولت سیزدهم به جا گذاشت، تصریح کرد: خزانه دولت نه تنها خالی بود بلکه مقروض هم بود و بازپرداخت این قرضها به دولت سیزدهم رسید. انتشار اسامی ابر بدهکاران بانکی، تسهیلات دهی به نفع مردم، تحول در نظام مالیاتی، افزایش تجارت خارجی، موفقیت در فروش نفت، ثبات در بازار ارز، بهبود وضعیت اشتغال، شتاب گرفتگی رشد اقتصادی، رونق دادن به مسکن و مهار بیماری کرونا برخی از این دستاوردها است.
موسویفرد در پایان گفت: مطالبه مقام معظم رهبری از دولت مردمی سیزدهم، بازسازی و عقلانی در همه عرصههای مدیریتی، عدالت ورزی و کاهش فاصله طبقاتی، دوری از منش اشرافیگری، فسادستیزی و احیای اعتماد مردم، تحول در قوه مجریه و سیاست خارجی است.
انتهای پیام»
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .