معاون بهره برداری شرکت آبفای خوزستان عنوان کرد: قطع آب مشترکین پرمصرف، به زودی
- شنبه 6 تیر 1394 11:06
- عناوین روز
- 284881
- ثبت نظر
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته آب مشترکین پرمصرف استان به زودی قطع خواهد شد.
محسن دُرفشان در نشست خبری که امروز، ۶ تیرماه به مناسبت هفته صرفهجویی در مصرف آب برگزار شد، اظهار کرد: ۵۵ درصد آب شرب شهرستانهای استان از رودخانههای سطحی و مابقی از منابع زیرزمینی تامین میشود و خوزستان نسبت به کشور از شرایط خاصی برخودار است زیرا با شاخصهای متنوعی آب شرب را توزیع میکند. وی افزود: در حال حاضر آزمایشگاه کنترل کیفی آب در خوزستان فعال است و گزارشهای لازم را به آزمایشگاه مرکزی اعلام میکند.
دُرفشان با اشاره به عدم جیره بندی آب شهرهای خوزستان تصریح کرد: در حال حاضر ۶۲۰ هزار مشترک در استان داریم که یک میلیون و ۵۰۰ مترمکعب آب شرب به آنها میدهیم.
وی عنوان کرد: اجرای طرح آبرسانی غدیر یکی از اقدامات بسیار خوب وزارت نیرو در تامین آب شرب استان بوده است که اکنون از طریق این طرح شهرهای اهواز، آبادان، خرمشهر، دشت آزادگان و روستاهای اطراف این شهرها از آب سالم و بهداشتی بهرهمند شدهاند. درفشان ادامه داد: منابع آبی طرح آبرسانی غدیر از دریاچه دز (شیرینترین آب کشور) تامین میشود که در شرایط عادی دارای EC 500 میکروموس است.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: به دلیل نیاز اعتباری و هزینهبر بودن اجرای طرح غدیر، این طرح در قالب چندین فاز اجرا میشود. ابتدا شهرهای مرکزی و جنوبی استان از آن بهرهمند شدند و در آبادان و خرمشهر نیز با استفاده از آب این طرح EC آب مصرفی از ۴ هزار به ۱۶۰۰ میکروموس کاهش یافت.
وی افزود: در حال حاضر ۸۰ درصد آب شرب آبادان به میزان ۱۰۰ هزار مترمکعب از طرح آبرسانی غدیر تامین میشود. همچنین استفاده ۶۰ درصدی از آب این طرح برای اهواز، وضعیت آب شرب این شهر را به شرایط مطلوب رسانده است که البته در اهواز هنوز تا شرایط ایده آل فاصله داریم.
درفشان بیان کرد: در خرمشهر در هر شبانهروز ۷۰ هزار مترمکعب آب از محل طرح غدیر تامین میشود که این میزان ۱۰۰درصد آب مورد نیاز این شهر را با EC 1800 میکروموس پوشش میدهد.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به افت فشار آب در بخش خانگی گفت: پوسیدگی و قدیمی بودن تجهیزات، مشکل شکستگی خطوط انتقال را ایجاد میکند و به همین منظور تا زمان انجام تعمیرات، آب با افت فشار مواجه میشود و شبکههای آبرسانی شهری خوزستان به دلیل فرسودگی پرت آب بالایی دارد. وی اظهار کرد: شهرهایی از جمله زیدون، لالی، سالند، حسینیه، ایذه و آغاجاری به دلیل کاهش سفرههای زیرزمینی دچار تنش آبی هستند.
درفشان با بیان اینکه میزان EC آب شرب خوزستان از ۵۰۰ تا ۲۹۰۰ میکروموس در مناطق مختلف متغیر است، خاطرنشان کرد: ما نگاه درآمدی به تامین آب شرب استان نداریم. تامین آب شرب برای شرکت بسیار هزینهبر است و هر مترمکعب آبی را با قیمت ۲۵۰ تومان به مشترک میدهیم اما برای تامین آن ۸۰۰ تومان هزینه میکنیم.
وی با اشاره به پر هزینه بودن ایجاد شبکههای فاضلاب در استان گفت: در حال حاضر طرحهای ایجاد شبکه فاضلاب در ۱۶ شهرستان اجرا میشود و اخیرا شهرهای ایذه، شوش، اندیمشک و بهبهان نیز به این طرحها اضافه شدهاند. معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان ادامه داد: در حال حاضر ۷ تصفیهخانه فاضلاب استان از محل فاینانس در شهرهای بندرامام، ماهشهر، شادگان، آبادان و خرمشهر در حال احداث است. برای تکمیل پروژههای نیمه تمام شبکه فاضلاب خوزستان درصدد هستیم ۲۷۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر کنیم که به محض صدور مجوز از وزارت نیرو، این اوراق منتشر خواهند شد.
درفشان با تاکید بر لزوم پرداخت بدهی های مشترکین گفت: مطالبات فعلی شرکت ۲۴ میلیارد تومان است که مربوط به مشترکین خانگی، دستگاههای اجرایی، شرکتها و نهادها میشود.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .