رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان: سهم خوزستان از اعتبارات ملی ۱.۴ درصد کاهش یافت

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان: سهم خوزستان از اعتبارات ملی ۱.۴ درصد کاهش یافت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان گفت: سهم این استان از اعتبارات ملی سال ۱۳۹۴ معادل ۱.۴ درصد کاهش یافته است.

امید حاجتی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان خوزستان عنوان کرد: بررسی نحوه توزیع اعتبارات تملک دارایی‌ها سرمایه‌ای استان خوزستان در سال ۹۴ با توجه به شرایط اقتصادی کشور باید با دقت صورت گیرد.

حاجتی ادامه داد: سهم استان خوزستان از اعتبارات ملی در سال ۹۴ کاهش ۱.۴ درصد داشت که این کاهش در کل اعتبارات کشور ایجاد و این امر در استان‌های نفتی به علت کاهش درآمدهای نفتی بیشتر بود.

وی با اشاره به ضرورت اهتمام ویژه به پروژه‌های با پیشرفت بالای ۸۰ درصد عنوان کرد: با توجه به نزدیک شده به پایان آخرین سال برنامه مدون شورای سیاست‌گذاری، اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره و با پیشرفت بالای ۸۰ درصد در سال جدید، یک ضرورت است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان افزود: با رعایت قوانین الحاقی و ابلاغ‌شده به دستگاه‌ها، می‌توان سناریوهایی را برای اجرایی کردن و اتمام این پروژه‌ها ترسیم کرد که سه پیشنهاد را برای بحث و بررسی در این جلسه مطرح می‌کنیم.

پروژه جدید در خوزستان معرفی نمی شود

حاجتی با اشاره به عدم معرفی هیچ‌گونه پروژه‌ای در سال جاری گفت: به غیر از موارد استثنایی، تا اتمام این برنامه تعریف پروژه جدید در دستور کار استانداری وجود ندارد. سعی می‌کنیم تا قبل از اتمام پروژه‌ها نیمه‌کاره، هیچ طرح جدیدی تعریف نشود.

وی ادامه داد: پیشنهاد اول سازمان برنامه‌ریزی، تأمین اعتبار برای پروژه‌های دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی شهرستان‌ها است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان بیان کرد: پیشنهاد دوم ما و با توجه به اینکه در سال آخر برنامه هستیم و برای اینکه پروژه‌ها نیمه‌تمام کمتری داشته باشیم این است که تمامی پروژه‌های بالای ۶۰ درصد را کاملا تعیین اعتبار کنیم.

حاجتی با اشاره به آخرین پیشنهاد و سناریوی طراحی شده برای توزیع اعتبارات استانی عنوان کرد: آخرین راه‌حل ارائه‌شده، تلفیق این دو پیشنهاد است که در آن حدود ۵۰ درصد از پول استان را به پروژه‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی و مابقی اعتبارات را بر اساس مدل توزیع اعتبار به پروژه‌ها نیمه‌تمام شهرستان‌ها اختصاص دهیم.

وی تأکید کرد: ۵۰۳ پروژه تا پایان سال به این روش تکمیل می‌شوند که ما با توجه به رعایت عدالت نسبی بین شهرستان‌های استان و دستگاه‌های اجرایی و درصد خطای کمتر این پیشنهاد را برای رای گیری انتخاب می‌کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان عنوان کرد: اهداف خوبی برای توزیع اعتبارات ماده ۱۸۰ پیش‌بینی‌شده و ۲۰۰ میلیارد تومان سهم استانی را در چارچوب یک برنامه هدفمند و اجرای طرح‌ها عمرانی سامان می‌دهیم که ارتقای مناطق کمتر توسعه‌یافته، احداث و تکمیل مدارس و مراکز بهداشت روستاها در این برنامه قرار دارد.

حاجتی ادامه داد: نمی‌توانیم پول را به هر بخشی اختصاص دهیم و هر شهرستانی که توسعه کمتری نسبت به بقیه شهرستان‌ها دارد در اولویت قرار می‌گیرد. با توجه به اینکه نیاز پروژه‌های نیمه‌تمام بسیار است مازاد این اعتبارات به پروژه‌ها نیمه‌تمام تعلق می‌گیرد.

وی با اشاره به مواردی که در تدوین مدل توزیع اعتبارات رعایت شده‌اند، عنوان کرد: در تدوین پیشنهاد نحوه توزیع اعتبارات به شاخص‌های اقتصادی توجه ویژه شده و اولویت اول بهبود سرانه استان و حل معضل بیکاری است.

درباره نویسنده

7518مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

طراحی شده توسط هاست لاین