رییس پلیس فتا خوزستان: ۷۰ درصد جرایم اینترنتی خوزستان، مالی است
- چهارشنبه 20 خرداد 1394 11:38
- اخبار استاني, خبری
- 447296
- ثبت نظر
رییس پلیس فتا خوزستان گفت: با توجه به فرهنگ موجود در بین مردم، اعتماد بیجا یکی از اصلیترین دلایل برداشتهای غیرمجاز از حسابهای بانکی در این استان است.
سرهنگ سعید شعبان اظهار کرد: ۷۰ درصد جرایم اینترنتی در استان خوزستان، مالی است که به صورت برداشت غیرمجاز از حساب افراد به انواع مختلف در فضای مجازی انجام میشود.
وی افزود: در سال گذشته ۹۵ درصد جرایم مربوط به فضای مجازی در خوزستان کشف شد و امسال نیز در پی ادامه همین روند هستیم تا بازخورد پیشین را در سال جاری نیز داشته باشیم.
فرمانده پلیس فتا خوزستان عنوان کرد: شگردها در خصوص برداشت از حسابها با توجه به پیشرفت تکنولوژی تغییر میکنند و اکنون دیگر مانند گذشته، صرفا محدود به کلاهبرداری پیامکی نیست.
وی بیان کرد: برخی از مردم با نحوه پرداخت اینترنتی و چگونگی تشخیص درگاه جعلی از اصلی آشنا نیستند و ناآشنایی یکی از عوامل بروز جرم در این حیطه است. توصیههای کلی در این خصوص به صورت فنی در سایت پلیس به آدرس police.ir وجود دارد و دقیقا توضیح داده شده که چگونه باید درگاه بانکی جعلی از اصلی را باید تشخیص داد؛ خصوصا این نکته که یکی از اصلیترین موارد این تشخیص، رویت پروتکل SSL است.
شعبان ادامه داد: اولین گزینه آدرس همه سایتها http است اما به آخر آدرس بانکهای الکترونیکی، یک S نیز اضافه شده است که پروتکل امنیتی محسوب میشود. این که آدرس بانک الکترونیکی در صورتی که S آخر را نداشته باشد، یکی از نکتههای مهم در تشخیص درگاههای جعلی بانک الکترونیک است و مردم باید توجه ویژهای به آن داشته باشند.
وی تصریح کرد: همچنین شهروندان سعی کنند از صفحهکلید مجازی برای وارد کردن رمزهای خود استفاده کنند تا کسانی که نرمافزارها یا سختافزارهایی برای شناسایی کلیدها دارند، موفق به تشخیص رمز عبور از روی کلیدها نشوند.
رییس پلیس فتا خوزستان گفت: اعتماد بیجا یکی از اصلیترین دلایل برداشتهای غیرمجاز است. سعی کنید رمز کارت خود را به هیچ کس ندهید و ترجیحا به صورت دورهای و هر دو ماه یک بار، رمز اول و دوم خود را تغییر دهید.
وی افزود: سیستم پیامکی مربوط به کارت بانکی خود را حتما با مراجعه به بانکها فعال کنید. این عملیات در بانکها به صورت رایگان انجام میشود و با فعالیت آن، در صورت اعلام برداشت نابجا میتوان سریعا با تماس تلفنی با شماره ۱۱۰ یا مراجعه حضوری، موضوع را پیگیری کرد.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .